tiistai 15. marraskuuta 2011

Back to business...

TEV loppui ja nyt ollaan taas opistolla valmiina opiskelemaan.
Viimeiset päivät TEVissä menivät oikein kepoisasti. Viimesenä päivänä sain muksuilta paljon haleja ja muutaman kortin. Myös työkaverit kiittelivät. Katsotaan jos sitä voisi tehdä comebackin sitten keväällä. Ken tietää ;)

Viikonlopun vietinkin sitten hommissa Isoskoulutuksessa. Paljon populaa ja tehtävää. Keksittiin paljon uusia leikkejä, jotka olivat ihan käyttökelpoisiakin. Parasta oli, kun piirettiin Marian ja Juhon kanssa kolmistaan muutama piirustus joihin piireltiin vuorollaan jotain ja sitten seuraava jatkoi. Ihan loistavii alitajunnan tuotoksii kyl tuli :D Saan niistä ehkä joskus kopiot niin voi olla, että saan jakaa ne myös täällä. Viikonlopusta jäi päällimmäisenä mieleen mursut ja Lauritähkän Syyskuun Kyy... Ah, että!
Sunnuntaina menimme vielä perheen kaa mummilaan syömään ja näkemään serkkupoikia perheenee. Ruoka oli hyvää kuten kuten aina ja seurastakaan ei ollu valittamista :)

Onnekseni maanantaina sain kyydin opistolle, koska oli ihan muutama laukku tuotavana joita olisi ollut tuskaa raahata junalla ja sit viel 2,5km opistolle. Olenkin jo opistolla ollessani kerennyt siivota, nauraa, käydä kaupassa, soittaa kitaraa, nukkunut päikkärit, nukkunut 11h yöunet, menettänyt olemattoman motivaationi, ollut saamaton, soittanut lisää kitaraa, aloittanut uuden villasukan kutomisen ja juonu litroittain teetä. Kaksi kirjallista tehtävää pitäis tehdä perjantaiksi ja ei huvita niin yhtään. Huomenna on onnekseni pakollista kirjoittamista, joten en niistä pysty luistamaan.

1 kommentti:

  1. mursu hyvä, laardi töhkö huono. voin sanoo.. onneks en ollut siellä.. ; )

    VastaaPoista