torstai 1. heinäkuuta 2010

Pokemon päivityksii vol.1

...Eli siis pika päivityksii. Mä kerron menneit juttui ny tällee vammasesti pätkis, mut ei voi minkää :D


Siis tuossa viikko pari sitten olin eristyksissä tästä maailmasta jonka tunnemme sillä olimpa nimittäin riparilla isosena. Leiri ol khyl aika mahtava ja varsinkin isos porukka oli mahtava. Aika loppu taas vaihteeks lyhyee, mut kaikki kiva valitettavasti loppuu aikanaa.
Kyl sit huomas taas kuinka sitä voi tulla niin mökkihöperöks reilu viikossa et ei mitää rajaa ;D Toi jokivesi varmaa imeytyy uidessa meiti aivoihi ku pesusieni ja aivopesee meitit nii ettei sitä järkevää juttuu tuu olleskaa vaikka kuinka yrittäis!! Moni joutui uusien 'lempinimien' kohteeksi kuten esim. minä (Kake on iha jees ja ymmärrettävä, mut en ymmärrä tot Byöppii vielläkää ;DD)
Tänä sunnuntaina olisi sitten ko. leirin konfirmaatio. Säätiedotteet lupailee mahtavaa +30 koko päiväks. Voi olla khyl et leiriläiset rukoilee kirkossa kilpaa, että sais riisuu ne albat jo pois (ja mähä napitan jok' ikisen penskan kauluksen viimesee nappii vaik se ois mun viimein teko >:D)Sit joo, juhannus oli ja meni. En kauheemmin juhannuksest tykkää... En tiiä miks, mut ei oo vaa mun lempi juhlii. Siinä se men sit mökillä käyden, saunoen, hyvin syöden ja valvoen. Taisin nukkuu koko juhannuksee ehk maks 10h~Huomen jatkelen sit tarinaa täst viikost ja mitä tuleman pitää~
Mo.

1 kommentti:

  1. nii, ja huomioi sillo sunnuntaina, kuinka me ahtaudutaan kahteen autoon ja kuljetaan pienes autos edes takasin iittiä.. ja lämpöä riittää... ja siihen viel juhlakuteet päälle.
    Kokemusta on ja se ei ollu ihan niiiiiiiiiiiiin kiva kokemus ;D
    viime vuonna mentiin autossa jossa ei ollu ilmastointia. naminam.

    VastaaPoista