sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Byöppi... "WTF!?"

On ollu khyl iha mahtava viikonloppu ku on ollu niin paljon tekemistä ja ihania ihmisiä~!! Happy happy~ ^o^

Lauantaina suuntasin Jaanan, Päivin ja Katan kanssa nokkamme kohti Tamperetta. Katin piti myöskin tulla, mutta raukka sairastui eikä päässyt mukaan D: Miun piti mennä Katin kanssa Tracon V:n, mutta menimpä sitten yksikseni ;D Muut kaverini menivät sitten viettämään päivää Särkänniemeen. Traconissa kävin heti ensimmäisenä katsomassa FFFightin joka oli mahtava :) Siitä sitten aloin soittelemaan ihmisille, kun en osannut suunnata minnekkään yksinäni ja pyörin kuin puolukka ympäriinsä ilman määränpäätä. Pääsin onneksi lyöttäytymään Paulan ja muiden ihmisten joukkoon kuten mm. Mae Angelan ja Heinin. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa.
Kävimme Paulan kanssa katsomassa cosplay kisan joka oli kyllä ihan huippu! Tykkäsin niist juontajist jo valmiiks ja ne cossitkin oli hienoja ja cossaajat hauskoja x) Mieleeni jäivät Gaimon One Peacesta(sen puku koostu suurimmaks osaks sellasest laatikost jonka sisää se ol ahtautunu), noita tyttö (joka olikin sitten kaikkien yllätykseksi poika) ja BlazBluen Ragna vaa siks, ku sil ol nii mahtava asenne (tasa-arvo kohillaa ja sillee ;DD). Kuvailin sit ihmisii ja hengailin uusien ihmisten kaa. Käytii sit conin jälkee hakee Paulan ja Aten kanssa kiinalaisesta ruokaa mukaa ja mentii sitä syömää sit siihe puistoo joka oli Tamperetalon kupeessa. Oltii khyl aika selviytyjii Paulan kaa, ku ei se tyyppi ollu laittanu meille sit mukaa mitää ruokailuvälineit ni mie söin sit kastikepurkin kannella ja Paula repi siit ruokalootasta yhen kulman irti jolla saatto sit lapata ruokaa menee. Ol khyl aika hehkee ruokahetki ;D
Takastulomatka ol kyl yks maailman parhaimpii autoreissui ever~ Tai siis Tuulosten jälkee, ku nää muut sai ruokaa naamaansa ja alko olee yliväsyneit = nauro kaikelle. Lahden paikkeilla olkin se matkan paras juttu ja me kyl selvitetää viel ne ketäs siin autos ol :D Oltiiki sit loppumatka iha kikseis ja laulettii vaa levylt kappaleit. Kymppilinjan Minä oli mun ja Katan inhokki ku lähettii Kausalast, mut ny se on ehdottomasta kesän paras muisto biisi.

Tää päivä menikin sitten kirkkoille ja laulaen, koska oli 2.riparin konfirmaatio. Oli iha törkeen kuuma olla juhla tamineissa ja ku ei tahtonu varjookaa löytyy joka paikasta. Viitisen tuntii ajeltii ees taas laulamassa ja onnittelemassa leiriläisiä. Paras yleisö ol khyl ehdottomasti Haavistossa, ku ei ollu paikalla ku leiriläinen itse. Kuuluisin sitten taas toisessa paikassa ku olivatpa itse Olga ja Tuukka Temonen lapsineen paikalla kuuntelemassa meitin rääkymistä ;D.
Tulee kaikkia ikävä, ku tietää ette sitä samalla tavalla tuu juteltuu varmaankaa ikinä (rimmaapa hienostee :'))

Ny on jalat iha kuolleet, koska käytin korkkareita kaks päivää putkee ja en aijo laittaa khyl ens viikolla jalkaa ollenkaa (sunnuntaina on varmaanki pakko -.-) Oli on ku polttopuulla.... Sain just melkee pakattuu huomista ja ens leirii varten tavarat. Must ol aika pelottavaa huomata kuinka rutiinin omasesti toi pakkaamiin nykyää sujuu :S Oon varmaa aika usein pois kotoota tai jotaa :D

Leirikuulumisia luvassa aikaisintaan lauantaina. Niissä merkeissä sitten!
Hóla~

1 kommentti:

  1. Muru hei, takki auki, täältä tulee hauki, joka susta tykkää ;DDDD <3

    VastaaPoista