keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

"No Gay!!"

Sovitaan heti alkuun ettei kukaan kiinnitä huomiota minkäänlaiseen saamattomuuteen/laiskuuteen tämän ja edellisen päivityksen välissä, oki? ;)
Ja kuvia on vähän ku en jaksa alkaa muokkailee mitää miksikään plää...

Elämä rullaa nopeaa eteenpäin ja kaikkee tuleeki viikonloppusin tehtyy. Toissa viikon viikonloppu oli aikast täynnä ystäviä ja leffoja. Kävin katsastamassa heti toisessa esityksessä Kuusaalla 3D leffana Alice in Wonderland:in siskoni ja pikkuserkkujeni kanssa. Tykkäsin leffasta tosi paljon ja erityten siitä rusakosta/jäniksestä joka on niin tärähtänyt ja hermoheikko ;D Ja sit, ku se vaa kesken lauseen sanoo 'spoon', ni se ol jotaa nii mahtavuutta. Tykkään varmaa liikaa kaikist satu- ja fantasia leffoista :3 Mut ne on parhait.
Lauantai sit menikin viettäen peli-iltaa ystisten kaa~ Pelattii GH:ta (jossa oon surkee...), SingStaria ja vanhaa kunnon pullonpyöritystä. Oli kiva taas nähä ihmisii yht aikaa ^^
Sunnuntaina menin taas leffaan... Tällä kertaa Marian kanssa~ Mentiin kattoo Risti Räppääjä ja polkupyörä varas. Leffassa katsojien keski-ikä oli varmaankin sen seittemän joten oli tosi kivaa. Yllätys ei tietenkään ole jos kerron, että me nauroimme ihan eri kohdille ku ne mukulat. Jukka Rasila oli khyl niiiii mahti x3 Parasta koko leffas oli varmaan se junalaulu. Siin laulus toisteltii kaikkii K:lla alkavii juna-asemii ja tattadaa.... Kausala löytyi sieltä myös~!! Vielä parempi oli ettei Kouvolaa mainittu kertaakaan. Että tykkäänkö Kouvostoliitosta? Juu, ihan sikana ;)

Koulusta en osaakkaan viime viikolta kertoo oikee muuta, ku meitin mahtavan lumiveistos kilpailun. Kilpailin tutoreiden joukkueessa. Kilpailu ja sen ajatus ol iha jees, mut yritäppä vääntää lumiukkoo sellasesta pakkas lumesta. Voin kertoo ettei onnaa... Kannettii sit vettä sisältä, et saatii ees vähä jotaa muokattavaa lunta aikaseks. Reikäsellä ämpärillä tämäkään ei oikeen onnistunut. Me saatii inspis meiti veistoksee Lassi ja Leevi -sarjakuvasta Lassin tekemistä lumiukko teoksista. Loppujen lopuksi saimme sillä kostutetulla lumella, isolla luolalla ja maalin viskelyllä aikaiseksi Tutorien sielunmaiseman. Se ol hiino ja tultii sit kolmansiks. Se mikä voitti ol kyl must nii tekotaiteellii ettei rajaa. Meil ol kyl hienoin (vaik ei se paha ollu se vessanpönttökään x))


Sitten taasen viime viikonloppuna oli isoskoulutuksen kolmas ja viimeinen rupeama. Meno ihan samanlaista ku ennenkin; kova äänistä ja -menosta. Ihmiset oli myös hyvällä tuulella johon voipi olla yks syy: meil on uus keittiöemäntä. Manu eli Manski ^.^ Teki ihan himo hyvää ruokaa! Rajotuksii ei ollu ja toisena ruokana ei ollut keitoo. Mahtavaa!!

Ns. tunneilla oli myös omia helmi hetkiä kuten, ku muisteltiin ku käytii Merkun Herkusta ostamassa viikkorahalla karkkii tylii 'kymmenellä pennillä noita ja noit' jne. Ja sit samalla mietittii et mikä on nyky kersoille tärkeetä ja osaaks ne arvostaa mitää. Tultii lopputuloksee et ei. Rahalla saa ja hevosella pääsee, että sillee. Ollaa me vaa nii paljon parempii ihmisii, ku osataa arvostaa sitä mitä meil on x3
Samasena iltana meitin seuriksen työharjoittelia Jani veti meille luottamusharjotuksii. Ne ol must iha älyttömän kivoja. Kuljettii pareittain pitkin Heiskun päärakennusta nii et toisella ol side silmillä niin ettei nähny mitää ja sit vaa piti luottaa siihe toiseen ettei se ohjaa suo suoraa lähimpää tolppaa. Hommaa hankaloitettii niin, että nää jotka ohjas ni saatto vinkata toisillee jollo ne vaihto talutettavaa. Vähä pelottavaa, mut silti kivaa :3 Sit viimesenä ol ehkä se hankalin eli oltii kuuden hengen porukassa ja sit yks laitettii side silmillä piirin keskelle, jonka ne muut muodosti, jonka jälkeen se keskimmäinen alko vaa kaatuu johonkin suuntaan ja piti vaa luottaa et ne muut ottaa sut kiinni ettet mäjähä siihe lattialle. Sit ne työnteli suo siin rauhallisesti ees taas jonku aikaa. Aluks se ol pelottava, mut kyl siihe sit tottu, ku tuns ne ihmiset siin piiris ja luotti niihi.

Illalla mie sit opetin Roopelle, Peralle ja Marialle yhen k-pop kappaleen kertsin koreografian. Olin aika ältsin tyytyväinen itteeni et sain ne innostuu siitä ;D Sit viel illan päätteeks nyhdin Roopen kulmakarvat. Leirillä varsin suosituksi huudahdukseksi tullut 'No Gay!!' kävin tähän kohtaan loistavasti x)
Sunnuntaina käytiin viellä kirkossa jossa saatiin siunaus isos tehtävään. Umprolle propsit, ku se nii hyvin osas olla osaamatta sen yhen virren pätkän jonka sen ois pitäny lausuu pappien ja Heidin kanssa. Sai isosille mahtavan hymyn aikaseks ;D

Leiri oli ihana ja mahtava ja tulee ikävä, MUTTA... Ne hiton apinat jotka vinttaa menee siel pitkin tonttii iltasella ni pistää mun sapen kiehuu ja pinnan kireeks. Miten ihmisellä ei voi olla sen vertaa elämää, et tulee vaa häiriköimään isoskoulutusta monen kilometrin päähän. Järki käteen ihmiset!! Parhautta on viel, ku tiiän ketä ne ol stna.... Selkää tulee kyl joskus nii, että varmast tuntuu viel pitkään!

Huoh... Onneks tänää ol hyvä päivä, ku ihmisii joko vitutti iha sikana, väsytti niin, että kävi ylikierroksilla tai mikä parasta molempii yhtä aikaa. Metalli tunneilla suurta hupii saatiin Hannan Kinderistä tulleella yllätyksellä joka ol sellai kameli-vesipyssy. Siitää se sit lähtiki, ku Noona ampus Juulii suoraa ohimoo sillä ni siit sitte lähtivät vinttaa metalli luokkaa (tai no hallii) ympäri. Äly kivaa ol sen kamelin takii monella ihmisellä x) Ja sit tietenkin nää iän ikuiset muna vitsit ol parhaimmillaan/pahimmillaan sinä päivänä.

Kevättä odotellessa, näkemisiin~

1 kommentti: