sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

"Diamonds are girl best friends~"

Lähdimme muutaman luokkalaiseni kanssa käymään Lahdessa messuilemassa. Kyseessä oli siis Jalo- ja korukivi messut sekä helmimessut. Messut olivat kuin oikea aarreaitta meille kopilaisille. Ensimmäisessä messu kerroksessa oli jalo- ja korukivi messut. Pöydät pursuilivat vaikka minkälaisia työkaluja ja korun osia. Joka puolella oli jos jonkinmoisia luonnonkiviä ja timantteja. Oli hiottua ja hiomatonta ja vaikka mitä. Sekasinhan siinä meinasi pieni pää mennä. Kiertelimme rauhassa kaikki pöydät läpi kunnes siirryimme kahvion kautta helmimessuille ylempään kerronkseen.

Siellä sitä oltiinkin kuin pikku lapsi karkkikaupassa. Ja paikka näyttiki aivan karkkikaupalta. Mitä erillaisempia helmiä eri värisinä ja monista eri materiaaleista. Siellä sitten sorruttiinkin ostiksiin jo ennen kuin oltiin kunnolla muita pöytiä edes vilkaistu. Onneksi saimme itsemme nyittyä pois paikan päältä ennen kuin helmiä olisi ollut monen kymmenen euron edestä.
Helmipuolelta tarttui mukaan alla näkyvä helminauhat (ei siis valmiita kaulakoruja). Itse rakastuin jo ensimmäisessä TO paikassani tuohon mustaan laava kiveen. Se on vaa jotenkin ihana ^.^ Joskus hankittava tarpeet kokonaiseen kaulakoruun ko. kivestä. Turkoosit helmet olivat niin upean näköiset, että ne oikee huus et 'ota mut', pinkit oli halvat ja söpöt ja nuo viimeiset otin ruusukuvion ja glamourin vuoksi :)


Takasin alkupisteelle ja sillonhan sitä ihmiset sitten vasta sekasin menivät, kun jokainen sadan euron molemmin puolin osti työkaluja ja muuta tarpeellista. Itse ostin vielä juotosalustan, juotosnestettä ja juotetta. Tohottimen ostan varmaankin sitten viel kesällä Hong Kongista (ku saa halvemmalla, ku sielt messuilta ) ja voinkin sitte kesällä tehdä pieniä juotostöitä kotona kesällä :)

2 kommenttia:

  1. uuu, laavakivi on kyl siistin näköstä. Espanjas oli vaikka millä mitalla koruja mis oli käytetty laavakivee. Olis pitäny ottaa sulle pari pussillista sieltä suola-altaiden alueelta !

    VastaaPoista
  2. Oijoi, varmaa ihana olla tollasil messuil!! Mäki oisin halunnu mennä kuolaamaan tuonne ^^ hienoi löytöjä löysit sieltä (:

    VastaaPoista