maanantai 8. maaliskuuta 2010

Annyeong!Party II

Mahtavissa merkeissä meni kyllä hiihtiksen viimeiset päivät.
Lauantaina lähdettiin Katin ja sen äiskän kanssa ajelemaan kohti Espoota. Mentiin mumille ja siellä sitten saunottiin, syötiin hyvin ja datattiin kattoen toooodella paska hupiin meneviä videoita x'D Nukkumisesta ei taasen tullut yhtään mitään, koska nenäni päätti mennä siinä illalla tukkoon ja ei sitten suostunut aukeamaan olleskaan. Täytyy kyl myöntää etten vähään aikaan ole toivonut niin kovasti, että olisi jo aika herätä....

Sunnuntai = Annyeong!Party day~!! Syötiin kunnon aamupala, koska ei ollu mitään hajuu millo seuraavan kerran viittis syyä. Ku saatii kamat kasaa ja Kati valmiiks ni lähdettiin Pinjalle. Potkittiin sitten Pinjaa valmiiks jonka aikana sitten vaiheltii musiikkei ja selailtii Pinjan Japani reissun kuvii.
Kyllä tuli monee kertaa todettuu kuinka samanlaisii Kati ja Pinja o. Ei herran jumala sitä menoo xD Mätkittii tomaattikeittoo Katin kaa naamaa siin välis ku Pinja laitto hiuksiaa. Sit vaa hop hop ja pysäkille puol juoksua. Bussista täpöö juoksua junalle joka sitten siitä kivasti nenän edestä läks. Onneks aina tulee uusia junia ;) Parasta oli kyl sitten rautatieasemalla Helsingissä, ku mentii metrolla Kamppiin (yhe pysäki väli). Voiko olla laiskempaa sakkia! Ja tämä kaikki hupi ajelu bussilla, junalla ja metrolla 1,20€ !!
Kampissa jätettii Pinja hengaamaa omiaan ja Katin kaa kierrettii vähä ympäriinsä. Siitä sitten aika mahtavasti suunnistin Kampilta Glorialla (pointsit mulle!). Jonnin aikaa kerettii jonottaa enne ku päästii sisälle jossa olki sit täys meno päällä. Vaihdoin vaa kengät ja lähettii leikkii parketin partaveitsii.

Tollain clubittamiin on kyl iha yli kivaa!! Annyeong!Partyhan on siis korealaisen popin tapahtuma eli soitetaan pelkkää k-poppii ja bailataan niin pitkään ku väkee riittää. Bailattii sit iha urakalla reilu kolme tuntii pitkin Glorian lattiaa. Parhaita juttuja ladon tähä ny sillee vammasesti....

Teekkari nörtit
Oon iha varma et ne ol jotaa hikke teekkareita. Eli kolme äijää, iältää varmaa jotaa 20->, mustat farkut, t-paita joka on laitettu housuihin ja paidassa on v-mallinen kaula-aukko. Pitkii ku mitkä ja tosi sellasii luikkui perus suomalaisten näkösii ni siellä ne veti iha ilo turvassa bailaamassa keskellä suurta ernu kansaa. Joo ei mitää, mut mä oon luullu ettei sellasest kansast iha helpost erotu, ok oon luullu väärin! Sit yks niist viel palkittii tanssi kilpailussa erikoisten liikkeidensä vuoksi x'D
Kaikki kyl kartto niitä aika mallikkaasti siirtyen kauas pois eestä jos ne tyylii metriikää lähemmäs. Ol aika hienon näköstä, ku massa liikkuu pois tieltä. Ties mitä pöpöi niist ois voinu tarttuu ;D

Tanssi siskot
Joo mahtava nimitys, mutta siis ku noissa k-pop kappaleissa on yleensä aika tarttuvia koreografioita niin nämä ko. kaksi tyttöä tanssi koko illan siinä meitin vieressä ja joka kerta ku tuli joku kappale mikä Katin kaa osattii tanssii videon koreografian mukaan ni nää likat veti ihan samat kohdat ja ihan yhtä hyvin/huonosti. On se varmaa ollu hienon näköstä, ku neljä ihmistä vierekkäin vetää samaa kohtaa samalla tavalla tanssien. Ol kyl kivaa, ku jos ei muistanu ni katottii niiltä ja ne teki kyl samaa meitin kohtaa x)
Tätä samaa koreografian osaamista osoitti koko salikin saman aikaisesti joissakin tietyissä kappaleissa. Oli se mahtavan näköstä kun useampi sata ihmistä vetää samaa liikettä samaan tahtiin (mm. Brown Eyed Girls - Abracadabra, SHINee - Ring Ding Dong). Tai no siis ernu kansa ties mut ei ne nörtit muuta, ku kattonu vähä pitkää, ku kaikki menee jotaa samanlaista tanssii ympärillä niiden tietämättä mitää x)

Amigo+Just Dance
K-pop tapahtuma ja mankat alkaa soittamaan yht äkkii SHINeen ja Lady Gagan kappaleen remix sekotusta. Ko. kappale alkaa Just Dancen sävelmin ni koko bile kansa lopetti tanssimisen ku seinää ja yhtä hölmistyneet ilmeet ol kaikilla. Se ol aika uskomattoman näköstä ku kukaa ei reagoinu kappaleen alkuu mitenkää muute, ku hölmösti kattoen pää kallellaa ;D

Joni
Ehkä yks taitavimmista tanssioista jota oon nähny! Nimen kuulin tanssi kilpailun yhteydessä, ku kyseinen poika voitti koko homman. Ennen kun lähdettin Katin kanssa narikoille hakee vaatteita niin kun lavalle sai kerta mennä niin tämä Joni otti lavan miltein kokonaan haltuunsa ja tanssi ihan älyttömän hienosti mankoista raikuvan U-Kiss - Man Man Ha Ni :n koko koreografian. Koko sali keskittyi vain katsomaan Jonin tanssia vaikka se ei edes ohjelma numero ollut. On se vaa käsittämättöän hienoa katsoa kun joku osaa hallita kroppaansa niin hienosti :)

Ens kerral lähetää kyllä clubittaa Annyeong!Partyyn uuestaan eiks jea? ;D


Ja videotkin vammaa DD;

4 kommenttia:

 1. No nii lähetää taas! Ja sit otetaa isompi porukka mukaan >:D. Eeva tulee ainaki? (pakkopakkomeraahataa ku ei muitakaa saada varmaa XD)

  Ja ei juma ku oon kattonu ny noit musiikki videoit ni alan muistella et KUINKA HEMMETIN PIELEEN meni neki tanssit mitkä LUULI osaavansa ees teoriassa.

  VastaaPoista
 2. Tämä on ku bensiiniä liekkeihin minun etelä-kateudelle :'DD
  Meitti tahtoo teän mukaan joskus jonnekkin huishelkattiin 8'3

  VastaaPoista
 3. Nomut tuuppa joskus käymään täällä päin!Vaik kesäl ku on esim. Desucon. Viedään sut vaik minne >:D

  VastaaPoista
 4. hah toki mie tuun ens kerral mukaa! Infotkaa mulle vaa ajoissa, ku en ite tajuu kuitenkaa taas mitää :-------D

  Ja Desuconii muute oon mieki tulos hey!

  VastaaPoista