sunnuntai 24. tammikuuta 2010

JUMBOT~!!


Myhää tälläin kiva parin viikon tauko ol ny, ku ei oo ollu yhtää mitää ihmeellistä ja ei oo ollu aikaakaa. Koulu vie aika hyvin mun aikaa arkisin ja viikonloput nukun sit reippaasti yli puolenpäivän ja ei meil keitää muita kotona sit ookkaa, ku mie ja koiruudet. Sempä takii oon alkanu leipomaan. Mun on kauheest tehny mieli vaa leipoo ja en khyl tiä miks. Ja se on kaiken lisäks kivaa varsinki siks, ku kukaa ei oo koko ajan kyyläämäs ja sähläämäs vieres. Oon ny kahes viikos tehny kolme satsii muffinseja; viime viikonloppuu kaks ja äske yhen. Oisin tänää tehny useemmanki, mutku ei oo enempää kananmunii ja en jaksa pukeutuu kunnol ja lähtee hakee apsilt. Laiskoako? En tod, koska oon pessy tiskei ja vaatteit tännää, mut viitseliäs en oo voin myöntää.

Koulussa juuri tämän viitseliäisyyden puutteen vuoksi oon vintannu, ku päätön kana pitkin kouluu tehtävii tehden viellä viimeisillä minuuteilla ennen, ku ne pitää palauttaa. Tästä hyvä esimerkki on hiekkavalu työni jonka mallinetta ollaan väännetty puolet kurssista ni sil viimesel viikol ennen, ku ne mallineet piti olla valmiit ni kävin omal ajal vääntää uuden iha paineissa, koska se men ihan reisille se eka suunnitelma. Siit uudest tulee tosi söpö khyl. Jos mahdollista teen niit monta ja viritän seinälle, ku oon siihe vaa nii tyytyväinen. Näin huomaamme, että "paineessahan ne timantitkin syntyy"-sanonta pitää enemmän kuin paikkansa. Samoin kävi viime perjantaina, ku aloin plastisen tunneilla tekemään fantasia-asua ni kaikki muut ol lähteny (myös opettaja) kun sain sen valmiiks, ku savityöt mieluiten pitäis saada kerral tehtyy. Liian yksityiskohtaista tein joo ja puoles välis ope sano et voi olla et se posahtaa siel uunissa tuhansiks pikku paloiks just niitten mun mahtavien pitsien vuoksi. Noh oon siihen silti ihan pirun tyytyväine ja liimailen sitä sit kasaa jos se päättää tehä itsarin siel uunissa x)
Tein myös koulun takia ostoksia. Ostin kuivapastelli liidut, kun niitä olen himoinnut ties kuinka kauan, mutta hintaa liiduila myös on. Mutta opettajani vinkkas et suomalaisessa on alessa ko. liituja törkeän halvalle. Samana iltana ostinkin kyseiset liidut alesta 3.50€ Opiskelian lompsalle käypä hinta. Ostin aikaisemmin suomalaisesta 'Joka tyypin kaavakirjan' joka kylläkin maksoi mansikoita, mutta olen sitä varmaa kaks kuukautta käpänny, koska haluun opetella ompelemaan. Uskon myös et se kirja kestää pitkään ni raaskin sen ostaakkin. Kun tän jakson saan purkkiin niin niitä kaavoja voi kokeillakkin.

Mut, ah, ihanaa oon ihmisiiki täs nähny aina viikonloppusin nimittäin viimeviikon viikonloppuna Jaana pyys muo laskee mäkee ja intonahan sit läksinkin. Jaana tul autol hakee, ku sen iskä opettaa sit ni se ol aika mahtavaa. Pisteet Jaanalle ajamisesta, koska se meni tosi hyvin ;) Meit ol sitte lakemassa mäkee miun ja Jaanan lisäks Kati ja Päivi. Laskettiinkoha kaks kertaa alas jonka jälkee juotiin jo mehuu, mussutettii piparii ja puhuttii paskaa x) Mut ihanaa ol kiitos siitä <3

Jah eilen näin kans paljon eri ihmisiä, koska oli Ristiin Rastiin sählyturnaus Korialla. Ihan sika kivaa ol ja ny on äänikin miltein kadonnu, ku kannustettii Iittiä niin kovasti. Iitti sijoittui jumbo sialle (eli viimesii oltii joo) mut voitettii sit kuitenkin Parhaan kannustavan srk:n palkinto. Elimäki on voittanu ainaki viimeset kolme vuotta, mut ny itsenäinen Iitti voittiki hähää~!! Ja meit ol vielläpä vähemmän ku elimäkeläisii ;D Näin saimme todistettua, että ollaa kova äänisii. Siellä sit hilluiltii koko päivä ja jauhettii todella huonoja juttuja mikä ei kylläkään ole yllätys. Bussi matkalla takas Kausalaan oteltii hieman kuvii ja saatii Juho kertoo jumbo vitsei. Loppuun laitankin sitten Juhon ja Jalman hienot jumbo vitsit:

Juho: "No Jumbo meni kävelylle ja sit sitä vastaan tul D -kirjain ja sit se J -kirjain kuolin ja sit se meni Disneylle töihin."

Jalma: "Miks me oltii tänää jumboi? -Koska dumbo oli varattu."

Ja kaikkien jumbo -vitsien taso oli sama paska, mut hauskaa oli ;D Taas sitä kyllä huomasi, että miksi on seurakunnan toiminnassa mukana. Ihania ihmisiä, mahtavia juttuja ja paljon naurua.
Kiitos ja ádios~!!

3 kommenttia: