tiistai 15. joulukuuta 2009

~★~ Abracadabra ~★~

Ny se on sit virallisest alkanu. Siis joulun höösäämiin. Se alko oikeestaa siittä ku siivosin huoneeni ja laitoin jouluvalot ja pallot ikkunaa :) Oli nii joulu fiilis et oli iha pakko kuunnella joululauluikin. Ja ny sit kotona ollessa ei oo muuta tehnykkää ku hommannu jotaa joulu jutskii. Mää kertoilen tällee kuvien kaa et mitä oon oikee hommannu pitkin viikkoo ;)

~★~
1. Kävin nuorten gospel illassakatsomassa Sarastetta. Bändi oli hyvä ja kivaa oli varsinkin siks ku sain jaella nimmareit niille rippikoululaisille niihi käynti vihkoihin. Nimmarien anto on iha sika kivaa x)

~★~
2. Juu siis sain lakattuu kynteni uusiks ku ne vähän aina on kärsineet noiden savi tuntien jälkee ^^' Vaik joulu onki tulos ni nää on ny tällaset pääsiäis kynnet!

~★~

3. Alettii hommaa piparitaloo siskon kaa. Lotta teki kaikki osat jotka sit koristeltii yhessä. Tuli aikast hiinot ;)

~★~4. Käytiin mamman kanssa Helsingissä Messarissa olleessa koiranäyttelyssä kattomassa läntsyjä. Siitä jatkettii sitten Helsingin keskustaan kattoo Aleksanterinkadun jouluvalot ja sitten Kamppiin. Siel miut sit 'kidnapattiin' ja löysin itteni myöhemmin Glorian ovelta jonottamassa Annyeong! partyyn. Se ol siis sellane korealaisen popin tapahtuma. Oli ihan kiva käyä sielki pyörähtää ja nähä immeisii ^.^

~★~

5. Koulus oon vääntäny tehtäviä periaatteella 'hiljaa hyvä tulee, paniikissa parasta''. Just edellisenä iltana kirjottanu jonkun version käsin ja koulussa puhtaaks + Powari. Saan harmait hiuksii siitki >.<

~★~

6. Otettiin sit Lotan kaa pipari maratooni joka kesti sellaset neljä tuntii. Mamma oli kasannu piparitalon ni mie sit koristelin sen loppuun asti. Yleensä on pullan tuoksuisia äitejä mut meil onki piparin tuoksusii lapsii ;)

Pakko viel laittaa tähän parista jutusta johon oon koukuttunu viime päivinä tosi tiiviisti:

★ K-Pop!! Ja erityten sellainen tyttö ryhmä kun Brown Eyed Girls kappaleella Abracadabra. Ei hitto että oon kuunnellu sitä kappaletta niiku non stoppina useita päiviä! Ja nyt sit viel ton tapahtuman jälkee en oo paljoo muuta kuunnellukkaa. Sanonko että ARGH!! X3
Brown Eyed Girls - Abracadabra (live)★ Gyaru -tyyli. Siihen oon perehtyny kans netin kautta hälyyttävän paljon. Kaikki ehostukset ja tukan laittamiset ja kynnet ja klipsi pidennykset ect... Japanilaisia blondilla tukalla = ei voi vastustaa ;D Ihana tyyli ja vaatteet <33

Tsau~

4 kommenttia:

 1. no oothan paljo saanu tehtyä ^^
  ihana toi Gyaru tyyli.. värikäs (:
  iteki just päätin tos syksyn aikaan et muutan tyyliini vähä värikkäämmäks ja sillee... heh ja koht tulee oranssit hiukset ^^

  VastaaPoista
 2. Apua Janita oransseilla hiuksilla!!!!

  Kyllä noita gyaruja on joka lähtöön, tosi mustavoittoisiakin asuja ja muutenkin hillitympää ja sitte... ehe ehe... nää manbat.

  Pirkule Katri ku linkkasit ton Begin ku just olin kuuntelee ihan OIKEAA ROKKIA mut sitte taaaas kerran valahdin kpoppiin. Toi still kuva ei oikeen anna oikeutta XD

  Ja btw, missä mun creditsit??? Mie siut sinne kidnappasin ja vaadin julkisuutta tästä >8D.

  Ja ihan vaan, koska haluan kostaa, ni katoppa Katrisein Shinee - ring ding dong. Emmie muista et soitatinko sulle mut ainaki siel tapahtumas soi pariin kertaan.

  VastaaPoista
 3. OTUS!!!!!!!

  Lakkaa SAASTUTTAMASTA rakasta ystävääni >:(((

  Se, että lataan sulle melkein 200 biisii EI tarkoita sitä, että saisit myrkyttää niillä mun muita rakkaita ystäviä!

  Ja Katri:
  HULLU!!!!
  Kuka HEMMETTI oikeesti jaksaa leipoo pipareita NELJÄ TUNTIA??!!!

  Niin ja Otus vielä: Kuuleppas, saat sun creditsit varmaan multa sitte. Asetut vaan keskelle jotain suojatietä ni minä ja Almera hoidetaan loput. Verenpunainen mätsää hyvin sen ihmevihreän kanssa.

  VastaaPoista
 4. Pöytään!
  Me tässä Iran kanssa mietittiin että tunnetaanko me sut? Ei sillä että se mitään merkkais. Kai.
  Ollaan tuntu niin "vanhoiks" et ei me ketään tunneta. Hyvä ettei toisiamme peljästytä kun aamulla nähään :D (vastaatko muuten kommentiks mun uusimpaan blogitekstiin? En usko lukevani sun kommentteja ^^'')

  Mut upeita pipareita! Mäki tykkään leipomisesta ja saan kyllä hyvin kulutettua myös ton 4h leipoessa! Just ideoin joulupiparit jonka taikinaan tulee CHILIÄ!

  Toivottavasti tutustutaan jossei jopa jo tunneta, kiitos ja anteeksi.

  VastaaPoista