keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Valitusvirsi #1

Joo ottaa hattuu enemmä tai vähemmän paljon...

Oon koulus kolme päivää ollu ja miul on jo ny tehtävii liikaa tehtäväks ens viikolle. Kaiken kukkuraks ton TO raportin kaa on pikkunen onkelma... Tää onkelma paisu sit tännää, ku olin sit onnellisesti eilenä lähteny koulust, ku ope oli tasan tarkkaa sanonu, että sitä raporttii saa lähtee tekee kotii. No epäs ois saanukkaa kuulema! Poissaolo merkintä kuulema tullee, ku oltii kuulema hatusta heitetty se et saa lähtee kotii, mut voiks yli puolet luokasta kuulla yht aikaa väärin häh?!

Noh sit siittä raportista, ku se aluks piti olla kirjallinen, mut sit siihen pitääki tehä power point esitys. Vähä myöhemmi sen kirjallisen pituudeks sanottii kolme sivuu vähintää kuvineen. Ja tietenki myöhemmin oltii sanottukki, et raportti kuvinee viis sivuu ja power point kolme sivuu!
ÄLY HOI!! Onko mitää järkee tehä kolme sivusta power point esitystä, ku sen sivun saa täytee kuvalla ja lauseella!! Ja tietenki tää ei tähä jääny.... Fontti koko olis ollu kuulema kahdeksan siin kirjallises ellei pari luokkalaistani ois saanu sitä väiteltyy 14:n.
Katotaa minkälaiset ohjeet saadaa sit huomen tälle raportille....

Mihin tää maailma on menossa, ku kouluskaa ei oo enää kunnon kynttilöitä vaa on jotaa vammasii led -tukkuja!!

Hermonsa menettäny opiskelia kiittää ja pahoittelee tällaisesta masentavasta tekstin pätkästä jolla saastutti nyt blogins lopullisesti AAMEN!!

Kiitti ja kuitti...
//edit 3.12.2009
Arvatkaa vaa läsähtikö lisää tehtävää!!
Kulttuurikasvatuksen tunneille yks sivun mittain raportti + Power Point esitys sekä vähä myöhemmin tuleva viiden sivun raportti + Power Point. Eikä tässä viellä kaikki! Ammattialan historian tunneille pitäis tehä kirjallinen työ, portfolio ja se hiton Power Point!!!!
Ja tämä kaikki on tullu tehtäväks viimesen viikon aikana...
Mun pää hajoo!!

2 kommenttia:

 1. ihanaa.... julmat opet :<
  koeta kestää honey <33

  VastaaPoista
 2. ... Ja vittu Power Pointti maksaa satasen!!!!! :D:D
  Kiva homma:S Onneks menin lukioon :D:D Ei olis ku yks... kirjaraportti... ENKUKS... ja palautus miel. eilen :S:S
  Nii ja 19 poissaoloo mulla. Eli neuvo: sanot vaan et "migreeni" ja se on sillä kuitattu:D:D

  VastaaPoista