keskiviikko 15. helmikuuta 2012

My mornings~Mietin juuri, selatessani kuvia weheartit.comissa, kuinka paljon oikeastaan pidän aamuista. Tottakai on niitäkin aamuja kun kannattaisi vain jäädä peiton alle koko päiväksi, mutta yleisesti ottaen tykkään aamuista (tai ainakin näin yöllä ajatellen).

Asuntolalla ollessani aamuni ovat tooodella rauhallisia silloin kun nousen ylös kymmeneltä. Aikaa on varattuna reilusti, että kerkeää ihan reilusti vain hömmäillä. Ylös noustuani ja venyteltyäni hartaasti puen lämpimät villasukat jalkaani ja lähden käymään alakerrassa vessassa sekä keittämässä aamun ensimmäisen kupillisen teetä. Vetäydyn teeni kera huoneeseeni ja pelkään joka kerta, että olen rappusissa turvallani, koska ne on niin jyrkät.
Availen huoneeni verhoja, jotta päivänvali pääsee huoneeseeni. Avaan myös läppärini ja laitan sieltä soimaan musiikkia siivittämään aamutoimiani. Meikkaan, puen päälleni ja valitsen päivän korut.
Saatuani itseni valmiiksi suuntaan takaisin alakertaan ja keittiöön. Keitän toisen kupillisen teetä ja teen aamupalaa joka usein koostuu jogurtista, myslistä ja banaanista. Syön aamupalan aina huoneessani samalla netissä pyörien.

Ennen kouluun lähtöä siivoan aamun aikana aiheuttamani sotkun ja kasaan laukkuni. Takki niskaan, laukku olalle ja tarkistus, että huoneen avain on varmasti mukana. Kouluun lähden termosmukini kanssa jossa on kolmas kuppi teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti