torstai 2. helmikuuta 2012

Kylymä

Kouluviikko taas takana päin ja kohta lähden puksuttamaan junalla Keravalle ja sieltä kohti Kausalaa. Kerrankin kouluviikko on ollut todella mukava. Meitin soluun tuli kaks likkaa toisesta solusta ja nyt täs torpas on alkanu olee elämää!
Meil on ollu täällä kyllä pienenä ongelmana ettei yhteisissä tiloissa oo oikee pystyny olee, koska on ollu niin perskeleen kylmä. Tämän takia saimme viikko sitten keskellä yötä mahtavan idean muuttaa olohuoneen järjestystä, koska jättimäinen sohvamme peitti olkkarin patterin. Hieman lämpeni sen johdosta, mutta edelleen palelee...

Palelemisesta puheen ollen meidän koululla oli eilen talvitempaus/avoimet ovet. Ihmiset saivat tulla vapaasti vierailemaan koulullamme ja muutamilta kouluilta tuli ihmisiä ihan busseittain. Jokaisella linjalla oli oma pisteensä missä esiteltiin ko. koulutuksen sisältöä. Meidän pisteemme oli sitten ainoana ulkona... Me epäonniset joilla oli äidinkieli hyväksiluettu niin kasailimme sitten 9am koulumme pihalla talvileiriä. Siinä sitten keiteltiin pannukahvia ja paisteltiin makkaraa. Oma duunini oli kuitenkin leirin rakentamisen lisäksi oppilaiden kierrättäminen eri pisteillä. Tämän jälkeen olin vapaa :D Hömmäilin sitten pihalla loppupäivän luokkalaisteni kanssa ja kyllä siellä loistavasti viihdyttiin pakkasesta huolimatta. En niin malta oottaa, että lähtään Kuusamoon talvivaeltamaan x)

Näillä näkymin viikonloppu tulee olemaan leppoisaa ja yhdet synttäritkin pitäisi tuossa juhlia~ Laittelen varmaan kotiin päästyäni muutaman kuvan tänne mitä olen viikolla ottanut.
Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti