perjantai 23. syyskuuta 2011

Sanansa mittainen likka!

...eli kokonaiset 163cm.
Miun ulkoasu visio ei ota oikein onnistuakseen joten se tulee kun saan sen pirulaisen toimimaan :p

Miul men viime viikko oikein mainiosti. Rakastan syksyä ja sitä vesisadetta! Tai siis niin kauan, kun saan istua sisällä hörimässä kahvia ja kuunnellen vain sitä ääntä mikä tulee, kun pisarat hakkaa ikkunaa. Tai vaihtoehtosesti kulkea sontsan kanssa ulkona ilman mitään laukkuja :) Vettä on tullut ihan älyttömästi joten investoin itselleni syyskengät, kun miun rakkaisiin ja risoihin balleriinoihi lainehti vesi sisään. Ostin sitten kunnon converset, jotka nyt toimii miulla toivottavasti pidemmän aikaa. Koska armeijan vihree on ihana väri niin on sitte myös kengätkin. Olin varmaa torstaina oikein näky, kun kuljin armeijan vihrees paidas, takis, säärystimis ja kengis. Noh... No can do! :)

Miulla on ollu älytön piirustus vimma päällä. Koulutehtävänä piti tehdä oma elämänkaari tärkeine koho- ja käänne kohtineen. En halunnu alkaa näyttelee opettajalle mitään omia kuviani niin piirsin sitten aiheellisia kuvia selitysteni mukaan paperille. Tein pieniä kuvia varmaan kymmenen ja nyt olen tehnyt parissa päivässä 15 lisää. Kasasin oman päivänikin kuvina jonka varmaan tänne joskus laitan kunhan kerkeän skannaamaan kuvat koneelle :)

Viikonloppu on edessä jolloin tähtään nokkani kohti rakasta Heinlahtea ja isosleiriä. Osallistujia on kuulemma niin paljon ettei kaikki halukkaat edes päässeet leirilli mukaan :o Ollaan me nii hyvä vaikutus siis tehty leireillä! :D
Pirteitä päiviä kaikille!...koska kaikki tarvitsevat outoja asioita ;))

1 kommentti:

  1. oho ! ai ei päässy kaikki mukaan. herranjestas. ps. en ees muistanu et sellanen leiri ku isosleiri on tulossa... : D

    VastaaPoista