tiistai 9. elokuuta 2011

Turhatus

Tiiättekö sen tunteen, kun on paljon ideoita muttei saa mitää aikaseks? Mul on ollu se tunne viikon verran tän blogin kaa. Oon listannukki varmaa reilu kymmene ideaa mutten saa niit aikaseks . . . Surkeaa, kyllä!

Jotaa menemisistäni voin kertoo joista joskus varmaan kuviakin tarjoilen.
Eli eilen vierailin äitini kanssa Helsingissä. Loppupäivästä olinkin yhtä hymyä, kun löysin torilta yhdet korvikset jollaiset olen omistanut joskus pari vuotta sitten. Tismalleen samanlaiset kaikkine kurveineen. Käsityöllä valmistetut, mustat ja materiaalina puhvelin sarvi :) Olin nii onnellinen, koska edelliset hävitin ja rakastin niitä tajuttomasti (korvisfriikki kun olen...). Olipa vielä vika pari! Myyjää vähä nauratti, kun olin niistä niin innoissani ^.^ Torilta äiti vielä osti minulle ja siskolleni sellaiset korvalehteen laitettavat hopeiset korut jotka näyttää pienille ukkeleille. Tykkään omastani paljon. Niillä on vieläpä naamat vaikka pieniä ovat :)
Lisäksi reissulta mukaan tarttui suoristusrauta, pari toppia ja piirtämiseen harmaita tusseja.

Ennen, kun kävin Helsingissä niin en siellä oikein muuta tehnyt, kun juossut junalta keikkapaikalle ja myöhään illalla keikkapaikalta junalle. Mutta nyt (eritoten mitä viimeisen kuukauden aikana olen ollut Helsingissä) olen alkanut tajuamaan kuinka kaunis se kaupunki onkaan ja paljonko siellä olisikaan nähtävää. Äitini kanssa aateltiin, että joskus pitäisi tulla ihan vaan turistina kiertämään kaikki torit, museot ja nähtävyydet ilman erinäistä shoppailua. Idea kuulostaa minusta ihanalta ja toivottavasti se joskus toteutuu :)

Huomenna olisi suunnitelmissa mennä parin ystäväni kanssa Kouvolaan kahvittelemaan ja höpöttelemään, kun en ole heitä pitkään aikaan nähnyt.

Latten ääreltä terkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti