tiistai 20. lokakuuta 2009

~★ Appuru, Appuru ★~

Iha hullun mahtava vkl!! Ei kyl tuu het unohtaa kyseistä kolemen päivän rumpaa!

Perjantai 16.10.-09
Otin TO:sta vapaata ja lähdimme aamulla ajelemaan kohti Lempäälää. Muutaman tunnin jälkeen suuntasimme takaisin Kausalaan mukanamme pieni koiran pentu Aida. Aida on 7,5 viikkonen läntsy pentu. Tajuttoman söpö ja tuoksuu hyvälle ^3^. Kotona oli vastassa Ekko, joka ei järin ilahtunut kyseisetä vadelmatassusta. Larkuttaa vaan tiehensä ja örisee.
Mutta pentu on kyllä tavaton riiviö. Kaikkea pitää vähän hampailla kokeilla ja maistella. Ja kun saa sen sukan suuhun niin ah, ku lähetää vetää kovaa ryytloikkaa pitkin huushollii. Arkuus on tuntematon sana tämän vauvan yhteydessä. Kaikesta huolimatta se on todella suloinen <3
Lauantai 17.10.-09
Puolen vuoden odotus palkittiin ja oli Tsukicon ´09 ensimmäinen päivä. Kamat kasaan ja kohti Helsinkiä. Matka seuranani toimi Kati ja Paula. Con pidettiin Voimalassa jonne emme ihan suoraan löytäneetkään. Kävelimme eräältä parkkikselta vähän matkaa kunnes vastaan tuli enemmän tai vähemmän ernuja joista tiesimme olevamme hollilla. Siinähän se jono sitten olikin. Jono järjestelyt olivat ihan äässistä, ku ei oikee tahtonu toimii ja kylmäkin oli!! (minähän en siis unohtanut takkiani kotiin...) Pääsimme puolentunnin jälkeen sisälle jonka jälkeen alkoi uudestaan jonotus nimmari tilaisuuksien lappujen takia. Sain Paulan kanssa laput sekä vistlipin että Aicle.n nimmareille. vistlipin nimmareiden jälkeen lähdimme metsästämään DJ SiSeNiä joka kuulemma datasi lavan edustalla. Löysimme hänet ja saimme nimmarit, halit ja kuvat. Tämän jälkeen menime kuuntelemaa Aicle.n Q&A:ta. Uskomatonta oli kyl miten yhtyeen kitaristi pystyi vastaamaan jokaiseen kysymykseen lauseella johon jotenkin liittyi omena. Pakkomielle omenoihin näkyi vaatteissakin... Nimmari tilaisuudessakin repesin, kun ko. herra piirsi nimmarinsa viereen kaksi omenaa x)

Kun nälkä iski piti etsiä metro asema ja kiitää maan uumenissa keskustaan. Oli jännää ^.^ Keskustassa suuntasimme kohti Manga Caféa joka oli periaattessa virhe... Kahvilassa oli eräs tyttö johon olemme Katin kanssa törmänneet ennenkin. Likka kilju ja huusi jokaiselle ovesta tulevalle joka cossasi jotain tai oli muuten vaan tavallisuudesta poikkeava söpöllä tavalla. Erityten likka ihastu Heiniin joka oli mukanamme. Sit istuttiin sen kaa viel samaan pöytään joka oli suuri virhe! Se käytti varmaa joka ikisen japanin sanan jonka osas joka lauseessa ja kimitti ja nauraa räkätti kovaa ja.... Oli juu tosi ärsyttävä...

Kahvilalta hilppasimme sitten vesisateessa Katin ja Paulan kanssa Glorialle jonottamaan illan keikkaa jossa esiintyi SCREW. Jonotus oli jees, mut ku ei ollu sitä takkii... Glorialla keikan alkua venatessa istuimme lattialla ja tutustuimme Tyttiin ja Tuijaan jotka Kati tunsi jo entuudestaan. Keikan alun jälkeen on kyl miul pimeetä... Sori. Ainut minkä muistan on fanserviset joita bändi teki. Monia pyörtyi yleisössä kovan paineen taki ja sai jonkunlaisia shokki kohtauksia. Pelottavaa.

Keikan jälkeen ryysittiin ulos, moikattiin Tytti ja Tuija ja lähettiin ryysii viereiseen mäkkiin jossa sitten syötiin ja venattiin yöbileiden alkua. Loppujen lopuksi jonotimme kuitenkin puol tuntii, ku ei jaksettu enää kattoo kännisii suomenruotsalaisii. Yöbileissä tajusin miksi ihmiset käyvät tanssi clubeilla: koska se on hiton mahtavaa!! DJ SiSeN aloitti pyörittämällä levyjä ja heittelemällä tavaraa yleisöön. Mutta kun SiSeN oli lopettanut alkoi het perään GOTHIKAn biletys. En kyl muista milloin viimeksi olisin ollut niin ekstaasissa kun GOTHIKAn aikana. Ihan tajuttoman upea keikka!! Ihanat ihmiset ja hyvää musaa = täydellistä! Onneks lupas tulla takas uuestaan ^.^. GOTHIKAn jälkeen SiSeN jatkoi viellä yleisön tanssittamista ja soittipa omaa versiota Caramelldansenistakin. Kahen aikoihin luovutettiin ja lähettiin nukkumaan.
Sunnuntai 18.10.-09
3-4 tuntii unta kuulaan ja taas menoksi. Jonotus sisään oli sulavampaa ja nopeempaa, ku oltiin saatu rannekkeet jo edellis päivänä. Nimmari lappu jono olikin sitten ihan jotaa muuta... Törkeen pitkä. Onneks Heini ja Tytti oli melkee jo myynti pöydillä ni suikkastii sit siihe ^_^. SCREWin laput oli jo loppu, mutta DIOn lappuja oli vielä ainakin puolet jäljellä. Jäimme katsomaan Jrock cosplay kisaa joka oli jees. Tytin ja Tuija kaa kadotettiin muut ja lähettii ettii. Tytin kaa hävitettii Tuija ja jatkettii ettimistä. Onneks löyettii immeiset jotta saatii keskittyy DIOn Q&A:han.
Q&A:t on ehkä maailman mahtavimpii kuten esim. DIOlta kysyttiin mitä mieltä ovat fanien tekemistä fanfictioneista joissa bändin jäseniä paritetaan toinen toisillee. Jätkät ei ollu ikinä kuullukkaa moisesta, ku ei Japanissa oo tapana tehä sellasii. Kun ficcien ideaa sitten selitettiin ni ne ilmeet ol jotaa tosi kaunista. Rumpali viel vastausten lomassa sano et voishan sitä kokeilla xD Aateltiin vaa Tytin kaa et miten ne sit ennen keikan alkua istuu taka huoneessa kaikki maahan tuijottaen ja miettien et voi perse onks muo paritettu noitten kaa xDD Käytiin sit hakee nimmarit ja menin Tytin seuraks kattoo viel SCREWin Q&A:n joka kannatti. Näytti koko ajan siltä et se kitaristi ois kyyliny meihin päin ja ne kysymykset/vastaukset... voi juma x)). Kaiken ne saa käännettyy jotenki oudosti. Kysyttii et monta lasta ne haluis ja kumpaa sukupuolta ni eiköhän vokalisti sanonu et mahollisimman monta ja yhen vois pistää alulle jo vaikka tänään. Siitäköhän ihmiset riemastu. Q&A:N jälkeen ilmoitettiin, että nimmari lappui oli viel saatavana joten Tytillä kävi hyvä tuuri. Tämän jälkeen söimme kolmio leivät.

Syönnin yhteydessä yritimme tukehduttaa Tytin selittämällä ja esittämällä vuoron perään Katin ja Paulan kanssa Manga Café tyttöä. Ja eiköhän ollu nii et siinä paha missä mainitaan: likka meni siitä meitin ohi. Ilo ja vitutus oli kyl sillo ylimmillään xD. Sit se likka viel tunnisti mut jonkun myynti pöydän luota. Onneks se ei sii kauaa ollu.
Itte olisin lähteny jo jonottaa aikoi sitte, mut ku Kati ja Tytti halus nähä Enfant Terriblen muotinäytöksen ni ei ollu muita vaihtoehtoi ku jäädä. Katottii pätkä para paran historiasta jossa ol yks mahtava video jota en valitettavasti löydä ny mistää ;( Muotinäytöksen lolit ol kyl ihan kiva, mut oli kiva päästä poiskin x)

Mentiin metrolle ja hyvästeltiin Tytti. Mentiin Glorialle jossa koko jono oli päässyt jo sisään ^^'. Siin rauhas hilluttiin ja tällee. Etittiin Pinja joka oli sitten ihan lavan oikeassa reunassa (lavalta katsotuna). Sinne ei ollu vaikee päästä ja näkyvyys oli kymppi joten sihe sit jäätiinki. Mahti paikat vaik ei ees jonotettu x) Keikka alko. Aicle. oli ihana ja söpö sekä kivaa katottava (vokalistin vatsa oli love vaikka se näytti oudolta x3). Musa ei niinkää napannu. Sitä stuff miestä teki kyl miel kolauttaa, ku istu siin eessä prkl. Sitten vistlip, lööööv!! Ihana musa, lava esiintyminen ja huumori ;DD. Vokalisti melkee kolautti kitaristii (joka on love) ku keskeytti kitaralla sen puhumiset. Sen jälkee oli hyvä kaveerata basistin kaa x) Sithän se riehumii vast alkoki ku DIOn keikka alkoi. Ei hitto! Fuckin awesome!! Musa oli mahtii, lava käyttäytyminen mahtii ja ah. Miun lavan vieressä seisomii pääs etuihinsa ku porukka tuli yleisön lääpittäväks. Miul ol paras paikka xDD Vois kehittää ittellee vatsalihakset, koska ne tuntuu kivalta ;3

Sit valitettavasti homma oli paketissa ja lähettii kohti Kausalaa. Pää-, niska-, vatsa- ja jalka särky muistuttavat vielläkin. Kiitos tuhannesti ihanat ihmiset ja järjestäjät ja... Kaikki!!
Ens vuonna uudestaan!! o(^.^)v

8 kommenttia:

 1. MISSÄ KUVA SUN KYRPÄPÄÄSTÄ!?

  Joo ja kun mieki laskeskelin ni viikonlopun aikana riehuttii ja tanssittiin yhteensä se 12 h ja mie ainaski nukuin vaa 6 h (4 ekana ja 2 tokana yönä eiku mitä). Verottaa vieläki... ja ulkopuolisille kivaa informaatiota et oltii kaikki vähä krapulaisen olosii yöbileiden jälkeisenä aamuna. Mie oikeen puklasin.

  Ja en tiiä susta Katri mut multa tiiäkkö karis kilot 8D. Oikeesti ei näy enää jenkkoja. Siispä heti ku ollaan täysikäsii ni otetaan harrastukseks klubittaa jokainen viikonloppu! Ja Taijan Halloween bileissä tanssitaan kans vai mit?

  Kiitos myös sinulle Katri!

  VastaaPoista
 2. Asio Otus:
  Se on jännä miten se näky kyl se laihtumii sillee ku sama homma oli et ei oo sellast törkeetä vauva mahaa ;DD

  Ja varmast biletetään!!

  p.s. kyrpäpään kuvan julkasuu harkitsen viel

  VastaaPoista
 3. Kati hei... MUN bileissä EI biletetä noin kovasti. Ekakski miun pitäs löytää musiikitkin sinne -.-'

  Mut joo. viikonloppu kuulosti ihan mukavalta. Ja tota koiraa mie haluun tulla joskus kattelees^^ kuvan puolesta oikein veikeän näköinen otus.

  VastaaPoista
 4. awww teil oli ihana reissu :3 mäki oisin halunnu ;__;

  VastaaPoista
 5. No ensi kerralla sitten, Eeva! Iso poppoo on aina mukavampi.

  Ja Tuikku, kyllä me kans voidaa bilemusiikkii ottaa mukaan 8D ja aina on Youtube.

  VastaaPoista
 6. Jaa että se joku lihava turso manga cafessa siis ärsytti muitakin kuin minua...-_-' Luulin pikkuernujen olevan myytti!

  VastaaPoista
 7. Tuikku: Multa löytyy kyllä bilemusaa vaikka muille jakaa!
  Hahhikki kulta: Onnea perheenlisäyksestä:D Kaunis jälkipolvi teillä vaikka ekko ei tyksiskää:D
  Kati: Sä et täytä 18 vielä piiitkään aikaan! Koita ny enstee täyttää se 17!!

  VastaaPoista
 8. Jammu: Mie voin kato bilettää sit keskenäin tai ottaa ihmisii mukaa jollo kati jää yksi >;DD

  VastaaPoista