maanantai 7. syyskuuta 2009

B-Day o(^.^)v

No taas sitä tuli vanhettua perskele ;DD
Kokonaiset 17v mittarissa jonka yli vois oikeestaa hypätä vallan mainiosti. Ihan turha ikä xDD No ei... Mie elän kersan ikää nii kauan ku mahollista piste

Pidettiin tossa 6. syyskuuta miun synttäreitä sukulaisille. Porukkaa kävi ihan kivasti ja kaikkee kivaa sit sainkin ^^

Rahnaa
English in 20 minutes a day (CD x6 + kirja x3)
Aamutakki ja pitkikset
Arabia 24h coffee 2 lautasta, 1 pasta lautanen, 2 kulhoo
Farkut ^^
Hiuslakka ja boxerit siskolta xDD
Mässyy... :3

Toi CD+kirjat ol mummilta, ku se haluu tukee miun vaihtoon lähtemistä (tai sit se yrittää sivistää miu kovastee, who knows...). Mut tytyväinen oon lahjuksiini. Ja aattelin lahja rahoilla hankkii iPodin <33 Aattelin siin sit ku vierait alko virrata et miten niil kersoil riittää energiaa?! Herran jumala!! Rakkaat serkkuni, joilla on molemmilla ikää alle viis, ni juoksi meitin kämpäs sellast ympyrää (etene, keittiö, ruokahuone, olkkari) kauhee kovaa vauhtii ja ennen kaikkeaan iha sairaan kauan! Paras oli ku kaappasin sit nuoremman serkun siit matkan varrelta ja nostin ylös ni sen jalat vaa jatko juoksuu. Ei ne sit varmaa muuta tehnykkää ku juoksi ja kävi vähä tankkaamas sokerii pöydästä et taas jaksaa pinkoo. Otettii me siskon kaa sit lapsen juoksu kisaa, ku kaapattii molemmat ja pidettii niist kii ja katottii kumpi starttas paremmin olkkarist eteiseen xDD Meil ol ainakin tosi hauskaa. Tänää ol kyl kaikist mukavint ku onnittelui alko satelee. Yhen tekstarin sain Saksasta ja yhen mailin Amerikasta ^^. Paras tekstari ol kyl ystävältäni liikunta tuntieni jälkeen:

''Onnea onnea 17v näin unta että sä kuolit ja heitin sut roskiin :) ''

Siin vaihees olin kyl sanaton. Tuijotin sitä puhelinta pitkää ja hartaasti kunnes repesin totaallisesti. Kiitin kyllä tekstin laatiaa kuinka rakkaus oikein huokuu puhelimen kautta ja tekstissä. Herran jumala!! xDD Mut ei huonoo pistetty sielt Ameriikastakaa ku sen mailin liitteen nimi ol kans yhtä kaunista luettavaa:

'' onnea-sinä-sosiaalinen-paska-i-love-you.jpg ''

Kiitos vaan näistä rakkauden sykermistä molemmille >;DD

Huomista odotan kauhulla. Koulussa nää on saanu mahtavan idean: Se jolla on synttärit nii saa jotaa tosi 'kivaa' robbarista halvalla. Sit sitä lahjaa joutuu pitää koko päivän (yleensä puettavia). Argh... Sit ku miu viel pidetää sellaseen pentuna/kiusattavana ni sielt voi tulla ihan mitä vaa. Eli naurettavii kuvii tulossa kyllä tulevaisuudessa varmasti -.-'9 kommenttia:

 1. MÄKI HANKIN IPODIN :---------0

  sinä kaksoisolentoni ! Millasen hankit ?? ettei vaan ois sama ku mul eli ipod nano ja vihree sellanen :-------D

  VastaaPoista
 2. Voi härreguud mie kuule nauran tääl veret silmissä noille onnitteluilles! Joo, tää on jo toka kerta Jannun onnittelulle, mut Janitan juttuu en viä tiennykkää.

  Vai että iPod... Riittääkö rahaa vielä lohmoihin? Ku kohta on *ah* Tsukicon! SIIISELI SIISELI!!!!! Hahaa taisit saada uutta puhtii tulla mun mukaan sinne >8D.

  Ja näin btw, ei kai haittoo jos Heini hengais meijän seuras ainaki jonku aikaa (tähän vedetään puppy-eyes). Ja yks toinenki SAATTAA tulla, vaan sen vanhemmat ei välttiin päästä. Tutustutaan uusiin immeisiin mään!

  Ja viiielä yks asia... Kannatko kameraa aina mukanas?

  Ja sitte viiiiiiiieelä kuuntele Kiyoharun ROOM jos et oo viel ikinä kuunnellu. Se jää pomppimaan päähän. Kiyoharu on hieno hieno hieno mies.

  T.Otus, tää paikka ei anna mun nyt kommata googletilillä.

  VastaaPoista
 3. M-mikä hyväksyntä????
  T. Otus

  Ja nyt se antaa mun taas kirjottaa täl tilillä...

  VastaaPoista
 4. No silläviisiin, kaikki tosiaan on täällä, ja nyt mä tulin pilaamaan kaikkien fiilikset :P

  VastaaPoista
 5. Otus:
  Ei se henkaamii haittaa ja kameran raahaaminen ni meinaatko sit siel conissa vai yleensä?? Ja mikä mikä hyväksyntä??

  Lassi:
  Etkä pilaa ^^

  VastaaPoista
 6. Ku tää... no noeimtn.

  Mut nii yleensäki ku nää sun kuvat tääl vaikuttaa silleen kivan randomilta (se oli sitten taas kerran kehu).

  VastaaPoista
 7. haha, reeps... eiks ollaki Jaanan kaa tosi sydämellisiä onnittelijoita? :D

  VastaaPoista
 8. Otus:
  No voi kiitoksia ^^

  Janita:
  No ootte todellakin >:DD

  VastaaPoista