perjantai 4. syyskuuta 2009

''Onko vesi varmasti puhdasta?!''

Oi, vesisade ja lätäköt prkl!!
On se kyl jaksellu taas sataa... Ei se mitää, mut ku on aina sellai ällön hiostava fiilis sit sateen jälkee ku alkaa lämpenee. No, satakoot sitte!!

Vitsi ku on ollu ihanaa huomata kuinka paljo oon saanu täl viikol aikaseks... koulussa. Kotona en tee mitää paitsi et siivosin äskö huoneeni ^^. Oon saanu koulussa jopa asioita valmiiksi ja oon ollu suht paikalla oleva ;)) Ollaan saatu niit kirjallisii tehtävii tehtyy niin ja näin sekä iha oikeita töitä. Sain tehtyä rannekorun jossa on kiinni putki-istutettu 7mm dimangi <33
Putki istutus on iha älyttömän helppo ku tehtii valmiista, saumattomasta putkesta se kastikka!

Työvaiheet:
Putken sahaus
Tasaseksi viilaus
Uran tekeminen kastikan sisäpuolelle
Lenkkien juotto kastikkaan
Pikeen laitto
Kiven istutus
Pien poisto
Puhdistus, hionta, kiillotus
Lenkkien teko, sahaus
Ketjun teko
Rummutus

Oon oikein tytyväinen toho rannekoruun...
Ja dimangikin on suorassa ja nätisti paikallaan ^3^

Kellon ku sais viel valmiiks ni ois suht leppoin olo ;DD
Seuraavaks pitää vaa suunnitella tuotesuunnittelun tunnilla koru, jossa on vaikutteita jostain aikakaudesta mitä tunneil ollaa läpi käyty (renessanssi, barokki, rokokoo, uusklassismi, jugend ja art deco). Kattoo saanko ikinä mitään aikaseks sitä hommaa varte... Keskiviikoks pitäis saada aikaseks ettei hommat lopu ;DD

Mut tänää ol kyl jännä päivä, ku lähettii koulun ykkösten kaa Nuorisokeskus Anjalaan ryhmäytymään. Ensinnäkin vettä tuli ku saavista kaataen ja toiseksi hommat oli tarkotus suorittaa pihalla. Onneksi niitä oli saatu siirrettyy sisätiloihin paitsi yks rasti ol kuitenki pihalla.
Bussissa meno oli kovaa... tutoreilla... tai siis... mulla, Laural ja Raijal ^^'. Soitettii muumi musiikkei ja laulettii sekä lausuttii vuorosanoja disney leffoista. Ja sit ku opo ja Hellsten istu viel meitin takaa ni meno oli rajatonta ;DD Hellsten tiesi aina tosi hyvin missä kohtaa muumeja tietty musa aina sattu tulemaa xDD Sit ku vihroin päästii perille ni ykköset ol aika masentuneen näkösii, mut kyl ne siit sit ekan rastin jälkee alko lämpenee.

Hauskaahan meil oli niin ettei mitään rajaa ja ku päästiin pihalle nii huomattii ettei se sade menoo haitannu olleskaa. Oli vaa paljon hauskempaa, ku sit Laura veti mahtavat lipat nurtsilla jonka seurauksena sen housut ol iha märät ;DD Meil ol ainaki hauskaa ja näytti kastuneellakin olevan yli kivaa.
Kivaa oli ja naurettii paljo. Miu kyl taas mollattii mikä kerettii, mut se ol hauskaa aina inttää takas sellasii sepityksii joita kukaa ei uskonu ja ilmapiiri vaa rentoutu koko aja. Viimeseen päästii kodalle juomaa pannu kahveet ja syömää pullat. Siinä sitä kyl huomas et pienessä tilassa se tyhmyys tiivistyy. Oli hervotonta xDD Ja tietenkin olin taas se yleine pelle jonka jutut ol paskimmat 8D

Hyvin ne nyt sit tais ryhmittäytyy ne ykköset. Katotaa millo niist tulee samanlaisii moottoriturpii ku meitin luokasta. Minna ol kyl paras, ku se nautti jokasesta hiljasesta hetkestä hymyssä suin. Meitä vaa nauratti x))

Huomen pääsen sit sompaamaa siskon kaa Lahtee kaupoille et kattoo mitä jännää sielt sit tarttuu mukaan *3*

Näkemisiin ^^

7 kommenttia:

 1. Oh yes man you dazzle me. haeh Katri sun fontti pomppii mun silmis ja enkä nää typettää. Kaikkee sitä valtiolla on rahaa mut kouluruuist säästetää. Oon vähä väsyny, enkä tsemppaa tehä selvää tekstuu sori.

  Arvaa kuinka paljo kaikkee kaks mielest sain tuosta siun tehtävälistasta? "Tasaseksi" luin iha vääri ensin ja sitte kakke uraan liittyvä ja ja ja sitte tuo "kiillotus" ja "hionta" ja "pien poisto" ja ja "rummutus". Nyt kati pois tietsikalta.

  VastaaPoista
 2. Hehaha :'D Hyi Otus! Perrrrvo!
  Ku lukee eka ton teht.listan, sit Otuksen komman ja sit uudestaa listan nii näkee sen ihan toisin silmin - pervosti xD

  Mullaki toi teksti pomppii silmis.
  Kiva toi ryhmäytymispv (: Kyllä Hahhilla on aina paskimmat jutut :P eli parhaimmat

  VastaaPoista
 3. Herran jumala teitin kaa xDD
  Miust ku siin ei oo mitää pervoo...

  Teksti ny on mikä on ku ei ne muut ollu kivoi ;________;

  VastaaPoista
 4. ää teet niin hienoja koruja !

  Ooks saanu tehtyy sille Delete -näppäimelle mitää ? <;

  VastaaPoista
 5. MUN SIISELI PAITA! Emmää tiä mistä Eeva puhu mut tee mulle SIISELI PAITA!

  VastaaPoista
 6. Eeva
  En oo viel tehny näppäimelle mitää ku ei oo oikee kerenny mut idea on ;))

  Asio Otus
  MÄHÄ SANOIN ET SAAT SIISELI PAIDAN JOULUNA PRKL!!!!!!!! >;DD

  VastaaPoista
 7. Vitsin Katri, en tienny et oot NOIN HYVA!! :DD

  VastaaPoista