sunnuntai 13. tammikuuta 2013

"Menin itseeni, oli ahdasta, tulin pois."

WARNING! Tämä postaus sisältää pelkkää tekstiä, koska blogger ei ole samaa mieltä kanssani siitä, että kuvia voisi lisätä. Pahoittelemme kuvattomuutta.
----------------------------------------------------------------------------
Kiitoksia Eewwalle, kun antoi minulle tällaisen päänvaivaksi :D Olen otettu!

This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.
 
1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs."

Suomennos:
1. Jokaisen jolle tämä tunnustus on annettu täytyy kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Heidän täytyy myös vastata 11 kysymykseen jotka heille on annettu.
3. Heidän täytyy tehdä 11 kysymystä niille joille lähettävät tämän eteenpäin
4. Heidän täytyy valita 11 bloggaajaa, jonka blogeissa on alle 200 lukijaa ja antaa heille tämä tunnustus
5. Valituille bloggaajille täytyy kertoa.
6. Tätä ei voi lähettää takaisin.
 
Asioita minusta
1. Kirjoitan ihan hirveästi lappuja. Koko ajan ja kaikesta. Löytyy kauppalappuja, muistutuslappuja, tehtävälappuja, idealappuja, ostoslappuja,... ect. Kirjoitan niihin aina otsikon X) Huoneessani porukoilla miun työpöydän yläpuolella olevaa seinää koristaa läjä lappuja joissa lukee erilaisia fraaseja ja kivoja lauseita :)
2. Olen pihi as hell. Vaikka ei tarvisikaan olla rahojensa kanssa pihi niin olen silti. Opiskelijelämä on vielä pahentanut sitä. Oon ollu aina ja en ees raaski hommata ehjiä vaatteita. Katon aina ensin hintalapun ennen ku sattuisin sovittaa.
3. En osaa kehua itseäni ääneen. Myös kehujen vastaanottaminen on vaikeaa, mutta olen siihen pikkuhiljaa opetellut. Mutta joo. Kai uskomukseni "itsensä kehuminen on taiteellinen itsemurha" on syypää tähän.
4. Rakastan Suomen vuodenaikoja. En varmaan osaisi elää missään etelässä, jossa on joulukuussakin lämpöasteita eikä ikinä lunta. Vuodenajat täytyy olla! Luonto on niin ihana, kun se muuttuu ja vahtelu virkistää :)
5. En oo koskaan käyny Lapissa. Joensuu taitaa olla kauin paikka jossa oon Suomessa käynyt. Haluisin Lappiin ruskan aikaa vaeltaa, kattoo poroi ja nähä revontulet :) Yhdeksän viikon päästä pääsen Kuusamoon koulun kautta vaeltaa ja laskettelaa~ How cool is that!? 
6. Rakastan mustikoita. Jos pitää valita lempi marja niin kyllä se on mustikka! Kävin aivan onnesta soikeena mummolta hakemassa mustikoita, kun tarvi tilaa pakastimeen. Syön nyt siis himassa mustikoita mm. aamulla puuron kanssa ja jos on niin maitorahkan kyljessä ^3^
7. Tykkään katselen ihmisiä. Oon huomannu, et moni kaverinikin tekee tätä, mutta selitämpä; eli esim. junassa, kahvilassa, kaupassa,.. katselen minkä näköisiä ihmisiä onkaan. Se on kivaa ja mielenkiintoista hommaa. Todella persoonallisia pukeutujia on paljon :)
8.  Oon korvakoruholisti. Toiset ostelee muistoksi teeppareita, kun mie ostan korviksii. Niitä ei voi olla liikaa.
9. Kerään elämäni pieniä iloja. Kaivoin kotona kaapeistamme purkin jonka päälle länttäsin lapun "Elämäni pieniä iloja 2013". Ideana on kerätä pienille lapuille elämän iloja ihan pikku jutuista johonkin tapahtumiin. Luen kaikki laput läpi sitten ensivuonna :)
10. Tulevaisuus ahdistaa. Kaikki on vähän liian auki. Ei oo niiku mitää hajuu mitä tekisin elämälläni. Tää ahistus on aika kausiluonteista, mutta yritän aika ajoin miettiä mitä kaikkea sitä oikeastaan voisikaan tehdä :)
11. Voitelen näkkärin murupuolelta. Se on se oikea puoli! Ei vastaväitteitä ja piste.
 
Vastauksia
1. Kierrätätkö?
  - Aika huonosti :( Roski asuntolalla kyllä, koska muita vaihtoehtoja ei ole. Kirppareilla tykkään kattella kaikkee mutten osaa sieltä mitään hankkaa...
2. Voisitko luokitella oman pukeutumistyylisi tai musiikkimakusi johonkin genreen? Mitä mieltä olet ylipäätänsä luokittelusta?
  - En luokittelis itteeni pukeutumisen takii liiemmin mihinkään. Oon aika tylsä vaatteiden kanssa, kun en tykkää ostaa vaatteita. Musiikin perusteella mut vois luokitella jonkin tason jrock/kpop ernuksi mutten ny niinkää sanois ;D Luokittelu on ihmisille pakonomaista ja sitä on ollut aina. Liika luokittelu on perseestä, mutta se on luonnollista.
3. Oletko aamu-uninen?
  -No todellakin! Tunnollinen olen as hell ni koulun ohi ei tuu nukuttuu, mutta jos ei oo pakko mennä minnekkää ni voisin nukkuu vuorokauden ympäri~
4. Merkitsevätkö eri värit sinulle jotakin?
  - Eri värit merkkaa eri mielialoja ja persoonaa :)
5. Missä kaikissa Suomen kaupungeissa olet käyny?
  - Huokaus... Kaikki ei oo kaupunkei ja en kaikkii varmast muista, mut jotaa isoimpii; Joensuu, Turku, Lappeenranta, Kotka, Helsinki, Järvenpää, Iitti (iha tosi), Lahti, Kouvola ja kaikkee näiden sisältä :D
6. Mikä on rakkaus?
  - "Rakkaus on syvä kiintymyksen tunne johonkin, useimmiten toiseen henkilöön." Lähde:Wikipedia :D
7. Minkä väriset hiukset sinulla on ollut?
  - Oma luonnolliin väri eli maantien harmaan-ruskee-vaalee sekä purkista punaseruskeasta ja ruskean kautta mustanruskeaan
8. Omistatko jonkun bändin/artistin oheistuotteita (esim. T-paita, muki..)? Minkä bändin/artistin ja mitä tuotteita?
  - Onhan noita tultu kerättyy jiiru keikoilta. Löytyy paitaa An Cafélta, LM.Cltä, Versaillesilta ja huppari Dir en greyltä. Sit sen päälle läjä julisteita ja valokuvia sekä muutama levy.
9. Paras video-peli?
  - En oo pelannu käsikonsolil, ku Pokémonii kaverin koneel... Piupau. Kauheen huonost pelaan, mut Crash, Pokémon, Tekken asiat on sellasii mitä oon ainakin pelannu. Simssii pelasin kovasti joskus koneella (haluisin taas pelaa mut ei rahaa :( ) Sanoisin kuitenkin legendaarisen Crash CTR
10. Jännitätkö esiintymistä (esim. luokan edessä puhuminen)?
  - Jos tiedän mistä puhun ja oon sinut sen asian kanssa niin ei. Jos pitää vetää hihasta ni sit voi jännittää. Tai jos on vaikutusvaltasii kuuntelijoita :D
11. Jos sinun pitäisi perustaa yritys, millainen se olisi?
  - Jokin kahvila olisi ihana tai koruyritys vanhan koulutukseni vuoksi :)

Kysymyksiä muille:
1.Mikä oli pienenä haaveammattisi? Entä nykyään?
2. Lempi juomasi?
3. Mikä on Sinulle paras tapa rentoutua?
4. Mikä on Sinulle yksi elämän pieni ilo?
5. Lemppari piirrettysi/animaatio?
6. Minne haaveilet matkustavasi joskus?
7. Millainen olisi Sinulle täydellinen päivä?
8. Mitä haluaisit osata?
9. Paras vuodenaika?
10. Mikä on bloggaamisessa parasta?
11. Oliko tänään hyvä päivä?

Ja tekemis arvonnan voittajia ovat:
Kaikki jotka tuntevat kutsumusta tämän tekemiseen niin saavat tehdä :D
Eewwa oli jo niin hyvin laittanu ne kaikki jota oisin laittanu, mutta yhden haluan nyt silti nimetä jonka on pakko tuntea kutsumusta tämän tekemiseen; Georgia Girl Onnea Janitalle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti