tiistai 24. tammikuuta 2012

Voihan plääh...

Postaan vaihteeksi samoissa merkeissä kuin viimeksi:
KOULU TEKI MIULLE OHARIT !!
...mutta tälläkertaa en tee siitä runoa...

Ei siin muuten mitää, mutta ois kiva saada tieto tuntien perumisesta ennen ku astuu luokan kynnyksen yli. Tänään tein pienen piruetin luokan puolella ja lähdin takasin asuntolalle keittämään kahvia. Eikä oo ees maitoa kahviin... Great...
Tekemisen puutteessa kävin hakemassa itselleni leivän amicasta (koulun ruokala) ja onneksi luokkalaisillani oli lakisääteinen kahvitauko niin sain itselleni tekemistä höpöttämällä turhia heidän kanssa. Nytten istun taas asuntolalla tuijottamassa telkkaria ja hömppä ohjelmia.

Viime viikot ovat olleet aika lailla samanlaisia. Maanantai-iltana olen tullut takaisin opistolle, torstaina lähtenyt kotiin ja makaillut kotona. Viikonloppuisin olen nähnyt kavereita miltein joka päivä. Viime viikonloppuna olin katsomassa ehkä kauheinta lätkäpeliä ikinä ja kattonu vaalivalvojaisia (vaikka sanoin ettei ole mitään tyhmempää kuin vaalivalvojaiset...) Annyeong!Partytkin jäivät väliin taas.

Maanantaina kuitenkin otin ja tilasin pari keikka lippua. LM.C LIVE TOUR 2012 -STRONG POP- world tour saapuu Suomeen Tavastialle toukokuussa ja sinne oli pakko päästä! Edellinen kerta oli paras keikka ikinä joten... En malta odottaa toukokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti