torstai 8. joulukuuta 2011

Tick Tack

Hiffasin just eilen, että oon kohta käyny ensimmäisen lukukauden koulua Järvenpäässä. Kauhee, kun on aika rientäny. Himoo on kyllä ollu ja ei oikee koulunkäynniltä tunnu (osa syy voi olla se suuri määrä hyväksluettuja...) Tunnit on kiinnostavii ja luokan kanssa on oikein kivaa :) Puoltoist viikkoa olisi vielä koulua johon sisältyy paljon ohjaajuuteen kasvamista ja muutama kitaran rämpyttely kerta.

Eilen otin ja päräytin junalla kattelemaan Helsinkiä sekä tapaamaan Susannea ja Minnaa. Oli oikein mukavaa ja podin maailman hirveintä moottoriturpa höpötystä x)) Kierrettii muutamis kaupois joissa miun piti käydä asioilla. Hankin vihdoin sopivan kokoisen plugin tohon miun venytykseen ihan töitä ja mummoja aatellen. Sain myös vihdoin ja viimein hankittya matta kynsilakkaa. Oon siihen joskus netissä törmänny ja lopputulokset on näyttäny niin kivoilta, että pitihän sellain ittelleen saada. Ihan törkeen hintain puteli oli, että paras sitten olla hyvää... Miun piti myös ostaa itselleni kello asuntolalle ja kalenteri, mutta empäs muistanu. Mutta oli oikein kivaa lähteä täältä asuntolan pölyistä märehtimästä hieman Helsinkiin. Otin muutamia kuvia Stokkan jouluvaloista ja jouluikkunasta, mutta ne kuvat laitan omassa postauksessa tässä joskus.

Kohta suuntaan nokkani kohti Kausalaa, seuriksen musailtaa (Idän Ihmeet !!) ja pitkää viikonloppua johon pitäisi mm. Katin kämpän katsastaminen sisältyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti