torstai 5. toukokuuta 2011

"LOL, en korjaa!"

Useampi kuukausi vierähtänyt, mutta olen hengissä!Olen tehnyt viimeiset 2 kk päättötyötäni ja nyt ollaan jo loppu suoralla. Työt ja visuaalinen kansio on palautettu, sekä raporttion on vaikka missä oikoluettavana. Luultavasti saan tänään yhden oikoluetun takasisin äikän opettajalta. Hajoon varmaan siihen paikkaa, ku lueskelen niitä 'korjauksia' ja parannus ehdotuksia läpi. Ollaa kaikki nii kypsii sen ihmisen toimintaan ja 'onko tämä oleellinen tieto' -merkintöihin... Any Gays...!

Tätä koulua olisi jäljellä enään kolmisen viikkoa. Tulee kaikkii luokkalaisii niiiiiin ikävä! En taho luopuu heistä ;___; Onneks saatiin anottuu Kymi Säätiöltä rahaa luokkaretkee varten ni päästään hieman humputtelee luokan kesken ^3^ Tänää pitää viel soitella markkinoinnin opettajalle, jonka jälkee voidaa itkee viel koululta hieman rahaa tohon Helsinkiin kulkemiseen ja takas. Eilen varattiin matka eli lähdetään Ruotsin laivalle 23.-25.5. Tarkoituksena olisi Ruotsissa käydä Aarrekammiossa, jossa on esillä Ruotsin valtion kaikki kruununkalleudet. Can't wait!


Muuten viimeisiin viikkoihin sisältyisi opinnäytetyö seminaarit, pääsykokeet, alkujakso, näyttelyn pystyttäminen ja vahtimista, reissu sekä kaikkien omien tavaroiden roudaaminen pois tästä rakennuksesta. Ja kyllä sitä on kerääntyny kolmen vuoden aikana reilusti. En tiiä mihin sen kaiken tungen, ku on ollu nii hyvä säilyttää kaikki p*ska koululla :DD


Viimeisistä kuukausista voisin kertoo, et on ollu aika paljon kaikkee tekemistä. Olen käynyt girugameshin ja miyavin keikoilla, hillunu seurakuntaporukan kanssa, ollut mukana KoOMAn (Kouvolan manga ja anime yhdistys) toiminnassa, viettäny ihanien ihmisten synttäreitä sekä tietenkin viettänyt aikaa ystävieni kanssa :3 Harjoittelin myös englannin taitoani ja otimme kahdeksi viikoksi saksalaisen tytön meille asumaan. Vanessa oli oman host perheeni tyttö ja tuli nyt vuorostaan Suomeen työssäoppimaan. Oli aivan ihanaa aikaa ja itkuhan siin tuli, ku lähtivät pois ;___; Pitää varmaa itte lähtee taas vuorostaa käymään Kölnissä ;)))


Tänää pitäis käydä vielä leikkii ylioppilasta ja mittailla niil lakeilla minkä kokosen ammattilakin ittelleni tilaan huomenna. Pelkään et se on väärän kokoin jos mittaan vaa nauhan kaa :(

P.s. Buha! Sain oikoluetun raportin takaisin jooteeeen... Muoks muoks n__n


2 kommenttia:

  1. Haha sori mutta hyvä kun oikoluki koska tuo sun eka kappalees on aika hoo no soo mi XD ei siinä mitään, rankkaa sulla on ollu ni sallittakoon se.

    VastaaPoista
  2. Ei mun oo tänne tarkotuska kirjottaa oikein. En nimittäin edes yritä blogiin kirjottaa oikein mut noi viralliset paperit on asia eriksee. Sitäpaitsi: ei ollu raportis ku pilkku virheitä ;))))

    VastaaPoista