tiistai 23. helmikuuta 2010

"walk walk, fashion baby, work it move that bitch crazy."


Olen viimeisen viikon aikana katsonut paljolti läpi eri muoti-/valokuva blogeja osaksi ihan omasta mielenkiinnosta ja osaksi erään ystäväiseni iltaisesta linkkiraiskauksesta ;P Eniten rakastan näitä päiväkirjan omaisia blogeja joissa on vaan kuvia ja niitä lisäillään useampi uusi kuva päivässä. Kuvat osaavat sitten olla kertakaikkisen kauniita ja ihailtavia. En kyl yhtää tiiä mistä nettimaailma uumenista ihmiset niitä kaivaa blogeihinsa ku en mie vaa mitää ikinä löydä muuta ku muitten blogeista.
Ja tästä muodista: en muodista niinkään välitä itse. En siis pukeudu (todellakaan) muodinmukaisesti ja en kyllä ikinä ole pukeutunutkaan. Ja se suunnittelija vaatteen takana minua todella harvoin kiinnostaa mutta nyt kävi näin, että silloin ammoisina aikoina kun Lady Gagan musiikkivideo Bad Romance ilmestyi niin ensin rakastuin siihen videoon ja sen kiehtovuuteen, sen jälkeen niihin kenkiin jotka Gagalla on 'kylpyamme kohdassa'. Ne vaan on jotenkin ihan älyttömän hienot :)


Noin pari viikkoo sitten löysin kyseisten kenkien suunnittelian: Alexander McQueen. Kyseinen henkilö oli suunnitellut videossa myös nähtävät Armadillot nk. rapukorkkarit. Selasin McQueenin asusteita ja vaatteita läpeensä googlesta ja rakastuin niihin. Ja tietenkin minun onnellani tämä kyseinen suunnittelija oli laittanut itsensä kiikkumaan pari päivää ennen kuin häneen tutustuin. Rest in Peace Alexander McQueen, tutustun tuotantoosi kaikesta huolimatta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti