maanantai 20. helmikuuta 2012

Wanhaa ja uutta jännää~

Heissan!

Taas kerran olen raahannut elämäni kotinurkkiini, koska vietän talvilomaani :)
Lomastani en ollut suunnitellut kuin viime viikon lopun ja torstaina oli ensimmäinen suunniteltu päiväni. Aamulla raahailin itseni ja kameran kylälle 11:15 katsomaan abeja. Kuvailin Iitin lukion abeja ystäväni pyynnöstä ja tottakai karkkipalkalla ;) Oikein loistavia olivat ja tykkäsin eritoten rekan kyljissä olleista lakanoista. Neroleimauksia~

Illalla jatkoin lukiolaisten viihdyttämänä ja kävin katsastamassa Iitin lukion wanhat vuosimallia 2012! Kävin katsomassa wanhojen tansseja jo viidettä kertaa Rauskussa ja aina se on yhtä ihanaa ja haikeaa olla katsomossa. Puvut ovat upeita kuten tanssitkin, mutta aina tuola takaraivossa kalvaa se haikeus kun ei itse lähtenyt lukioon ja päässyt leikkimään prinsessaa pariksi päiväksi. Vuoden 2012 wanhoille erityismaininta loistavasta koristuksesta (putoavat ilmapallot olivat loistavat jahka ne putosivat :D), hilpeästä meiningistä ja hauskasta omasta tanssista! Loistavuutta~


Lauantain minun oli tarkoitus mennä kummisetäni kanssa katsomaan ekaa kertaa ikinä nyrkkeilyä Lahteen nyrkkeilyn SM -kisoihin jossa serkkuni olisi kisaamassa. Punnitusten jälkeen kuitenkin kävi ilmi, että serkkuni siirtyisi suoraan semifinaaleihin joten kisailut siirtyivät sunnuntaille. Säätä uhaten äitini lähti kuskaamaan minua katsomaan nyrkkeilyä, kun olin sitä niin kovasti odottanut. Kerettiin paikalle juuri serkkuni ekan matsin toisen erän paikkeilla ja nähtiin kuinka hänet julistettiin kolmannen erän keskeytyksen jälkeen jatkoon. Jonkin aikaa hengailimme äitini kanssa hallilla ja otimme selvää nyrkkeilystä ylipäätään sedältäni sekä serkuiltani, kun emme sen säännöistä kuitenkaan mitään tiedä.

Loistavin juttu oli varmaankin kisoissa ollessa, kun seisoskelin lähellä kehää setäni ja äitini kanssa ja sitten siitä jonkun juuri kehään menevän nyrkkeiliän valmentaja sano miulle, että 'hieno merkki' ja osotti paitaani jossa oli iso risti. Myöhemmin sama mies tuli sanomaa miulle ollessamme kahviossa, että 'tuon takii me voitettii' ja osotti taas paitaani. Kävi ilmi, että kyseisen valkun nyrkkeiliä oli voittanut ja vieläpä tyrmäyksellä. Jotai hyötyy miustakin siis :D

Serkkuni toista matsia ei jääty enää kattomaan, koska se olisi ollut vasta 9pm ja äiti oli kuitenkin lähdössä aikasin aamulla töihin. Illalla kuitenkin kummisetäni soitteli, että serkkuni oli illan matsinkin voittanut ja tänään hän kilpailee oman sarjansa suomenmestaruudesta :))
Itse jänskäilen kotona ja toivon parasta!

perjantai 17. helmikuuta 2012

Lapsettaa~

Juuri nyt miun tekisi kovasti mieli
keinua,
leikkiä,
pelata,
 hyppiä ruutua ja narua.
Juosta,
nauraa,
huutaa ja kiljua
silkasta ilosta.


keskiviikko 15. helmikuuta 2012

My mornings~



Mietin juuri, selatessani kuvia weheartit.comissa, kuinka paljon oikeastaan pidän aamuista. Tottakai on niitäkin aamuja kun kannattaisi vain jäädä peiton alle koko päiväksi, mutta yleisesti ottaen tykkään aamuista (tai ainakin näin yöllä ajatellen).

Asuntolalla ollessani aamuni ovat tooodella rauhallisia silloin kun nousen ylös kymmeneltä. Aikaa on varattuna reilusti, että kerkeää ihan reilusti vain hömmäillä. Ylös noustuani ja venyteltyäni hartaasti puen lämpimät villasukat jalkaani ja lähden käymään alakerrassa vessassa sekä keittämässä aamun ensimmäisen kupillisen teetä. Vetäydyn teeni kera huoneeseeni ja pelkään joka kerta, että olen rappusissa turvallani, koska ne on niin jyrkät.
Availen huoneeni verhoja, jotta päivänvali pääsee huoneeseeni. Avaan myös läppärini ja laitan sieltä soimaan musiikkia siivittämään aamutoimiani. Meikkaan, puen päälleni ja valitsen päivän korut.
Saatuani itseni valmiiksi suuntaan takaisin alakertaan ja keittiöön. Keitän toisen kupillisen teetä ja teen aamupalaa joka usein koostuu jogurtista, myslistä ja banaanista. Syön aamupalan aina huoneessani samalla netissä pyörien.

Ennen kouluun lähtöä siivoan aamun aikana aiheuttamani sotkun ja kasaan laukkuni. Takki niskaan, laukku olalle ja tarkistus, että huoneen avain on varmasti mukana. Kouluun lähden termosmukini kanssa jossa on kolmas kuppi teetä.

torstai 2. helmikuuta 2012

Kylymä

Kouluviikko taas takana päin ja kohta lähden puksuttamaan junalla Keravalle ja sieltä kohti Kausalaa. Kerrankin kouluviikko on ollut todella mukava. Meitin soluun tuli kaks likkaa toisesta solusta ja nyt täs torpas on alkanu olee elämää!
Meil on ollu täällä kyllä pienenä ongelmana ettei yhteisissä tiloissa oo oikee pystyny olee, koska on ollu niin perskeleen kylmä. Tämän takia saimme viikko sitten keskellä yötä mahtavan idean muuttaa olohuoneen järjestystä, koska jättimäinen sohvamme peitti olkkarin patterin. Hieman lämpeni sen johdosta, mutta edelleen palelee...

Palelemisesta puheen ollen meidän koululla oli eilen talvitempaus/avoimet ovet. Ihmiset saivat tulla vapaasti vierailemaan koulullamme ja muutamilta kouluilta tuli ihmisiä ihan busseittain. Jokaisella linjalla oli oma pisteensä missä esiteltiin ko. koulutuksen sisältöä. Meidän pisteemme oli sitten ainoana ulkona... Me epäonniset joilla oli äidinkieli hyväksiluettu niin kasailimme sitten 9am koulumme pihalla talvileiriä. Siinä sitten keiteltiin pannukahvia ja paisteltiin makkaraa. Oma duunini oli kuitenkin leirin rakentamisen lisäksi oppilaiden kierrättäminen eri pisteillä. Tämän jälkeen olin vapaa :D Hömmäilin sitten pihalla loppupäivän luokkalaisteni kanssa ja kyllä siellä loistavasti viihdyttiin pakkasesta huolimatta. En niin malta oottaa, että lähtään Kuusamoon talvivaeltamaan x)

Näillä näkymin viikonloppu tulee olemaan leppoisaa ja yhdet synttäritkin pitäisi tuossa juhlia~ Laittelen varmaan kotiin päästyäni muutaman kuvan tänne mitä olen viikolla ottanut.
Tsau!